Paksua kullia tädin isot tissit

viime yön viettänyt. Hän kuitenkin käntyi ja hymyili hänet tunnistaneelle tytölle, joka näytti varsin nuorelta. Sisälle pästyän Anna huomasi, ettei talo ollut yhtän niin siisti kuin Panun kämppä, varsin pienikin se oli. Suihkun raikkaana tyttö halusi näyttä tänän erityisen kauniilta ja vaatteiden pohtimiseen kuluikin niin paljon aikaa, että Anna Abreu melkein myöhästyi koulusta. Kun suudelma loppui, katsoi Anna silmät suurina hämmennyksestä porukan turvallisimpana pitämänsä miestä. Hyväksikäytetty olo kuitenkin väistyi taka-alalle, kun Heikki alkoi vatkata lantiotaan myös sivuttaissuunnassa osuen kyrvällän uusiin kohtiin nuoressa pillussa ja nautinto kasvoi taas tärkeimmäksi tekijäksi. Ei tällaisia tilaisuuksia usein tulisi, antaa mennä vaan, helposti innostuva, kiimainen ja humalainen teinityttö pätti. Hiuksensa hän laittoi korkealle poninhännälle, kasvoihinsa sopivasti meikkiä ja poskipunaa, silmäluomiin kimalleväriä, korviin isot pyöreät korvikset ja huulet kimaltavan vaaleanpunaisiksi. Virnistelevä Heikki antoi kaverinsa katsoa lähetä kuinka hän työnsi kulliaan tähän TV:stä tuttuun julkkistyttön.

Paksua kullia tädin isot tissit - Anna.:n rankka syntymäpäivä

Heikin ottaessa kiinni viuhuvista hiuksista ja vetäessä Annan pätä takakenoon saaden hoikan vartalon notkolle selän kohdalta, tyttö vain kiljahteli kiimassaan. Ja hyvinhän nuo terhakat puolipallot miehen käteen sopivatkin. Mies suorastaan sukelsi tytön jalkojen väliin, haukkasi ahnaasti suullaan Anna Abreun nuorta pillua. Molemmilla puolin teinityttöä aikuiset miehet puolestaan olivat vasta päsemässä vauhtiin. Karheat sormet pillussaan tunteva Mira ähkäisi vähän, mutta Tomin suudelma vaimensi tytön. Pornonovellin Anna.:n rankka syntymäpäivä kirjoittanut Nimimerkki: fr11kk1. Hennon tytön vastustelua ei kuitenkaan edes huomattu, kun miehet alkoivat vaihtaa paikkoja. Kaksi kolmasosaa tytön seksikumppaneista oli nukahtanut ja viimeinen valmistautui antamaan julkkistytölle kyydin kotiin, oli tämä sen verran hyvin miehiä palvellut. Mies istui jalat levällän sängynpätyyn, käyrä kulli tytön kasvojen eteen ja komensi Anna Abreuta jatkamaan siitä, mihin oli Heikin kanssa jänyt. Koska suhde Panuun oli myös ollut muodostumassa, vaikkei heillä vielä seksiä ollutkaan, oli Anna ollut välillä todella vaivaantunut, hän ei oikein tiennyt, oliko pettänyt ja ketä. Tytön pästyä kotiin he vain sopivat soittelevansa joskus. Onneksi samaan aikaa tytön suusta nauttinut Jari saavuti huippunsa ja alkoi purkautua. Humalassaankin Anna tajusi, ettei enä hallinnut tilannetta ja yritti irrottautua suudelmasta. Pieni näykkäisy toisesta rinnasta sai tytön kiljahtamaan, nännien hyväilyn jatkuessa pikkuhousut kastuivat lisä kireiden farkkujen sisällä. Pian lattian narina kertoi Jarinkin tulleen takaisin, ja vilkaisu kertoi hänenkin olevan nyt täysin alasti ja valmiina jatkoon. Mies asettui polvilleen palvomansa nuoren naisen eteen, pä ylettyi juuri sopivasti terhakoiden rintojen tasalle.

Videos

Pop Up Cock Aryana Adin Markus Dupree Braz Zers. Pälle musta, naruolkaimellinen toppi, joka oli niin lyhyt, että jopa Anna Abreulla jäi napa paljaaksi. Kielet hyväilivät kiihkeästi toisiaan kun kaksi nuorta ihmistä söi toistensa huulia. Mutta teinipillua ei tänän yhtäkkiä enä ollutkaan Panulle luvassa. Oi saakeli, Anna Abreulta pilluaa! Mira esitteli poikakaverinsa Tomin Annalle ja Annan Tomille ja tämän veljelle Jarille.

Hieronta: Paksua kullia tädin isot tissit

Sängylle oli ripoteltu punaisia ruusun terälehtiä, sydämenmuotoinen lamppu oli ainoa valonlähde, se levitti huoneeseen utuista, punaista valoaan. Mutta toinenkin veli halusi teiniä ja oli jo pitkän hyväillyt kiinteä vatsaa. Alkoholin antamalla rehvakkuudella Anna sanoi sitten hoitelevansa vaikka molemmat miehet ja koko pöytä repesi kikattamaan. Niinpä hän vain yritti rentoutua ja jatkaa rauhallista kyrvän imeskelyä kun miesporukan nuorin asetteli kaluaan suloista pyllyä vasten. Niinpä ensimmäistä kertaa elämässän Anna tunsi kyrvän työntyvän yhtä aikaa sekä tiukkaan pilluunsa että vielä piukempaan peppuaukkoon. Anna oli täysin miesten ympäröimä, heidän vallassaan ja käytettävissän, tieto sitä, ettei oikeastaan edes voisi pistä kunnolla, vastaan tuntui tytöstä samalla aikaa ärimmäisen kiihottavalta ja inhottavalta.

0 kommentit
Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *